۰۷:۰۰ – ۰۶ شهريور ۱۴۰۴
باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور – کوروش زارعی مدیر هنرهای نمایشی حوزه هنری بیان کرد: پروژه سجیل در واقع دین هنرمندان تئاتر به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود یا به نوعی واکنش سریع هنرمندان تئاتر حوزه هنری انقلاب اسلامی به این جنگ تحمیلی بود. ما سعی کردیم در تخصصی که خودمان داریم، سهمی در این جنگ داشته باشیم.
وی تاکید کرد: بالاخره هنرمندان تئاتر بلد نیستند تفنگ دست بگیرند و بجنگند یا مثلا موشک ندارند که به سرزمینهای صهیونیستی موشک بزنند؛ اما با تولید آثار هنری که زبان هنر زبان تاثیرگذار و برنده ای است، بتوانیم مظلومیت مردم ایران و جهان و نقش ظالمانه صهیونیستها در جهان امروز را به مردم نشان دهیم. زیرا اینها هیچگاه دوست دار بشریت نیستند. اینها دشمن جهان بشریت هستند و نه ملت ایران.
زارعی از رسالت هنرمندان گفت: سعی کردیم رسالت آنها را با شکلها و داستانهای مختلف که مستند و واقعی هستند، همراه با اتفاقات جنگ ۱۲ روزه به مردم نشان دهیم. زبانی تاثیر گذارتر و موثر تر از تئاتر وجود ندارد؛ زیرا تئاتر یک هنر زنده است و ارتباط مستقیم با مخاطب دارد. میتواند بر روی اندیشه و احساسات مخاطب تاثیربگذارد و بتواند نقش خود را در جامعه هنری ایفا کند.
وی از اجرای این پنج نمایش گفت: این نمایشها قرار است اجرای عمومی داشته باشند. هر نمایش بین ۲۰ الی ۲۵ اجرا داشته باشند و در تماشاخانه مهر حوزه هنری و دو تماشاخانه خارج از حوزه هنری اجرای نمایش ها را داشته باشیم. همچنین قرار است این پنج نمایشنامه با ۱۰ الی ۱۵ گروه موفق و خوب حوزه هنری در استانهای خود روی صحنه بروند.
source