Wp Header Logo 312.png


​علی تاجرنیا، مدیرعامل باشگاه استقلال، درباره فرصت نقل و انتقالات و وضعیت تیم برای فصل جدید توضیحاتی ارائه داد و به روند  جذب بازیکن جدید پاسخ داد. به نظر می رسد که استقلال برای جذب هافبک طراح نیاز به خروج ماشاریپوف از لیست تیم دارد.

تاجرنیا در ابتدا درباره عملکرد نقل و انتقالات باشگاه گفت: «باشگاه امسال با همکاری هلدینگ و هیئت مدیره، یکی از بهترین اسکوادهای تاریخ استقلال و بین تیم‌های لیگ برتری را شکل داده است. ما وظیفه اصلی خودمان را انجام داده‌ایم و ترکیب تیم تا حد امکان کامل و آماده است.»

او ادامه داد: «با توجه به نوع سیستم تاکتیکی تیم، بیشتر به دنبال یک هافبک بازی‌ساز هستیم که کارشناسان آن را نقطه ضعف تیم می‌دانند. البته امکان سوئیچ کردن سیستم به ۴-۴-۲ هم وجود دارد و علت انتخاب یا مصرف شدن بعضی اسامی، مانند مهاجم یا هافبک، به همین دلیل است.»

تاجرنیا درباره مشکل اصلی تیم در حال حاضر گفت: «یک مشکل اساسی داریم که بازیکن ماشاریپوف مصدوم شده و باید جراحی کند. اگر بخواهیم بازیکن خارجی جذب کنیم، ابتدا باید تکلیف او مشخص شود. ظرف دو روز آینده با ماشاریپوف به تعامل خوبی خواهیم رسید تا اسکواد تیم کامل شود. چند بازیکن دیگر هم مدنظر هستند که ساپینتو روی آنها نظر دارد و ان‌شاءالله یک بازیکن به تیم اضافه خواهد شد.»

[2217237]

وی درباره اختلاف نظر پزشکی درباره شرایط ماشاریپوف گفت: «تیم پزشکی ما معتقد است که برای آینده فوتبال ماشاریپوف، جراحی ضروری است، اما متأسفانه بین تیم پزشکی باشگاه و تیم پزشکی ازبکستان اختلاف نظر وجود دارد و خود ماشاریپوف معتقد است بدون جراحی می‌تواند کارش را ادامه دهد. در این زمینه با بررسی‌ها و تعاملات لازم تصمیم‌گیری خواهد شد.»

تاجرنیا درباره نگرانی هواداران نسبت به جذب مهاجم به جای هافبک بازی‌ساز گفت: «در سیستم فعلی هم موضوع جذب مهاجم مطرح است و هم هافبک بازی‌ساز، اما چیزی که کادر فنی و فضای بیرونی تیم می‌طلبد، هافبک بازی‌ساز است تا بتواند در میانه زمین بازی‌سازی انجام دهد. استقلال کار خود را در زمینه جذب بازیکن انجام داده و ان‌شاءالله با این ترکیب، شروع خوبی برای لیگ و بازی‌های آسیایی خواهیم داشت.»

وی درباره حضور پیانیچ نیز توضیح داد: «صحبت‌هایی در این زمینه شده اما اجازه دهید مذاکرات پیش برود. وقتی در مورد بازیکن صحبت می‌شود، معمولاً حواشی زیادی در مسیر انتقال او ایجاد می‌شود. به نظر من استقلال کارش را در نقل و انتقالات با جذب بازیکنان به پایان رسانده است.»

تاجرنیا در پایان تأکید کرد: «ما در تلاش هستیم قبل از تاریخ بسته شدن نقل و انتقالات، تمام فعالیت‌هایی که مدنظرمان است را انجام دهیم تا تیم برای آغاز لیگ و رقابت‌های آسیایی آماده باشد.»

 

source