Wp Header Logo 2599.png
شب یلدا با یاد مدافعان حرم

ویژه‌برنامه «یلدای شهدایی» با حضور خانواده‌های شهدای مدافع حرم و فرماندهان ارشد سپاه، همزمان با شب یلدا در آستان مقدس امامزاده روح‌الله الحسنی(ع) برگزار شد.

به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، ویژه‌برنامه «یلدای شهدایی» با هدف تکریم مقام شهدای مدافع حرم و پاسداشت صبر و استقامت خانواده‌های آنان، با مشارکت اداره اوقاف ناحیه ۳ تهران و گروه جهادی روضه‌الحسن(ع) در آستان مقدس امامزاده روح‌الله الحسنی(ع) برگزار شد.

در این مراسم که همسران و فرزندان شهدای مدافع حرم میهمانان اصلی آن بودند، یاد و نام شهیدانی زنده شد که با ایثار جان خود، امنیت و عزت امت اسلامی را تضمین کردند. فضای معنوی مراسم، پیوندی از خاطره، مقاومت و افتخار را برای حاضران رقم زد.

سردار محمدرضا نقدی، مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در سخنانی با تجلیل از مقام شهدای مدافع حرم، خانواده‌های شهدا را پرچمداران حقیقی صبر و ایستادگی دانست و بر ضرورت زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید کرد.

همچنین سردار علی فضلی، جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران، با اشاره به نقش تعیین‌کننده شهدای مدافع حرم در حفظ امنیت منطقه، گفت: آرامش امروز کشور مرهون خون پاک شهیدانی است که بی‌ادعا از حریم اهل‌بیت(ع) دفاع کردند.

در ادامه حجت‌الاسلام خانی، رئیس اداره اوقاف ناحیه ۳ تهران، ضمن خیرمقدم به خانواده‌های معظم شهدا و میهمانان بر جایگاه ویژه بقاع متبرکه در ترویج فرهنگ شهادت و برگزاری آیین‌های تکریم خانواده شهدا تأکید کرد.ویژه‌برنامه «یلدای شهدایی» با اجرای برنامه‌های فرهنگی و معنوی و تجلیل از خانواده‌های شهدای مدافع حرم به کار خود پایان داد.

source