به گزارش خبرگزاری تسنیم، در حاشیه برگزاری اجلاس 68 کمیسیون مقام زن، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با آنتونیو مانوئل رویلا لاگدامئو، رییس کمیسیون مقام زن سازمان ملل دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، معاون امور زنان و خانواده کشورمان ریاست جمهوری از همکاری این کمیسیون با کشورمان در برگزاری نشست‌های دوجانبه، پنل تخصصی و گفت‌وگوی تعاملی که برنامه پیش‌روی ایران در کمیسیون مقام زن سال جاری است، تشکر کرد و خواستار اقدام فوری و عملیاتی برای نجات زنان و کودکان غزه شد.

رییس کمیسیون مقام زن نیز از شرکت هیأت عالی‌رتبه کشورمان در این اجلاس و بیان صریح مواضع خود قدردانی کرده و اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های ما زنان و کودکانی هستند که از منازعات رنج می‌برند و همواره اعلام کردیم که باید آتش‌بس مستقر شود تا امکان ارسال کمک به مردم غزه فراهم شود.

خزعلی در ادامه خواستار رسیدگی به تصمیم ناعادلانه لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن شد و افزود: جمهوری اسلامی ایران نه تنها اقدامات منحصر به فرد برای زنان و دختران ایران، بلکه برای مهاجرین افغانستان نیز داشته است. به عنوان مثال، گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران حاکی از رتبه ممتاز کشور در خدمات بهداشت و سلامت مهاجرین است. با این حال، شاهد لغو عضویت ایران بودیم که خلاف رویه کمیسیون است و اگر بنا بر لغو عضویت باشد، رژیم اسرائیل که سابقه کشتار هزاران زن و کودک را در پرونده خود دارد سزاوار این اقدام است.

 

 

رئیس کمیسیون مقام زن از خدمات کشور در حمایت از مهاجرین و همچنین از مردم غزه تقدیر و تشکر کرده و ابراز داشت: اکوسوک برای بازگشت عضویت ایران تصمیم خواهد گرفت ولی ما هم برای این موضوع تلاش می‌کنیم.

معاون رئیس جمهور کشورمان همچنین به فعالیت‌های بین‌المللی کشورمان از جمله ریاست کارگروه توانمندسازی اقتصادی زنان آیورا اشاره کرد که طی آن کارگاه‌های متنوع آموزشی به صورت حضوری و مجازی برای زنان این منطقه برگزار شده  است.

او خاطرنشان کرد: این امر به دلیل ارتقای توان علمی بانوان ایرانی است که طبق آمار رسمی، 24 درصد مخترعان کشورم را زنان تشکیل می‌دهند و این بالاتر از متوسط آمار جهانی است.

رییس کمیسیون مقام زن، افزایش توان علمی و فناوری زنان ایرانی را تحسین نمود و پیشنهاد افزایش تعامل بین دانشگاه‌های ایران و کشور متبوع خود، فیلیپین، مطرح کرد.

در پایان این دیدار، طرفین ابراز امیدواری کردند که با اهتمام و اقدامات سازنده سازمان ملل و کشورها، شرایط مناسب‌تری برای زنان سراسر دنیا فراهم شود.

انتهای پیام/

source