Wp Header Logo 2589.png
مراسم اختتامیه جشنواره رسانه امید با اعلام برترین‌های رسانه خاتمه یافت و در این رویداد، تیم رسانه دفاع‌پرس در حوزه چند رسانه‌ای رتبه دوم و در حوزه تیمی حائز رتبه سوم شد. 

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، مراسم اختتامیه جشنواره رسانه امید، عصر امروز (چهارشنبه) با اعلام برترین‌های رسانه خاتمه یافت و به کار خود پایان داد.

در این جشنواره تیم رسانه خبرگزاری دفاع مقدس (دفاع‌پرس) در حوزه چند رسانه‌ای «رتبه دوم» و در حوزه تیمی حائز «رتبه سوم» شد. 

کسب عنوان سومی و دومی دفاع پرس در جشنواره رسانه امید

کسب عنوان سومی و دومی دفاع پرس در جشنواره رسانه امید

کسب عنوان سومی و دومی دفاع پرس در جشنواره رسانه امید

بر اساس این گزارش، دومین جشنواره جام رسانه امید به همت سازمان بسیج مستضعفین و به‌مناسبت هفته گرامیداشت بسیج، طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۲۷ و ۲۸ آبان) با حضور بیش از ۷۰۰ خبرنگار داخلی و ۴۵ فعال رسانه‌ای از ۱۳ کشور آسیایی، اروپایی و آمریکایی در اردوگاه تربیتی الزهراء (س) تهران برگزار شد.

انتهای پیام/ 281

source