او در این متن نشان داده که برای نوشتن بسیار مقید به پژوهش است و متن روایی داستانی تاریخی را بر پایه مستندات شکل میدهد اما هرگز نشانی از کپیبرداری و یا کلیشهسازی را در آن برجای نمیگذارد.
غفارزادگان همچنین در این کتاب تلاش بسیاری کرده است تا از منظر زبانی به متنی با رنگ و بوی و حال و هوای تاریخی دست پیدا کند؛ متنی که خوانش آن مانند قدم زدن در پسکوچههای تاریخ برای به تماشا نشستن رخدادهای آن است. او کلمات و عباراتی را استخدام میکند که از سویی دارای استواری بیان است و از سوی دیگر حریم و ساختار تاریخ را برای روایت شدن در خود محفوظ نگاه میدارد و به همین اعتبار کتاب «سه روایت از مردی که خدا دوست داشت او را کشته ببیند» را میتوان نمونهای قابل تامل از ادبیات تاریخی دانست که مسیر حرکت کاروان امام حسین (ع) از مدینه به سمت کوفه را بازخوانی میکند و با زبان روایت داستانی نظرگاه خود را با رعایت امانت و به شکل بیانی تازهای با مخاطبانش در میان میگذارد و او را به کشف دنیایی تازه که خود آن را شکل داده دعوت میکند.
چاپ دوم کتاب «سه روایت از مردی که خدا دوست داشت او را کشته ببیند اثر داوود غفارزادگان در ۱۳۲ صفحه رقعی و با بهای پشت جلد ۲۸۰۰۰ تومان از نشر نیستان هم اکنون در دسترس علاقه مندان است
۲۲۰۵۷
source