Wp Header Logo 1326.png

جوان آنلاین: وزارت جوانان، فرهنگ و ارتباطات مراکش در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این انتخاب برای تثبیت تعهد کشور ما به کار بر شکوفایی کتاب و دموکراسی انجام شد.»

به گزارش فارس به نقل از الجزیره، این وزارتخانه این اتفاق را مناسبتی دانست که «در آن همگرایی مطلوب بین تلاش‌های مؤلفه‌های جامعه مدنی برای ایجاد جامعه کتابخوانی که فرصت‌هایی برای همگرایی و فرصت‌های برابر به‌ویژه جوانان فراهم می‌کند، حاصل می‌شود».

این وزارتخانه گفت: «در طول یک سال، ادبیات مراکش از طریق برنامه‌ای از فعالیت‌های خلاقانه، کارگاه‌های آموزشی، بحث‌ها، آموزش‌ها و نمایشگاه‌ها با هدف تجسم تصویر رباط به عنوان پایتخت این کشور مورد توجه و توجه ویژه قرار خواهد گرفت.»

ایده تاسیس شبکه جهانی پایتخت‌های کتاب به آغاز هزاره سوم بازمی‌گردد، زمانی که مادرید به عنوان اولین پایتخت جهانی کتاب در سال ۲۰۰۱ انتخاب شد و پس از آن مجموعه‌ای از شهر‌ها از جمله اسکندریه در مصر در سال ۲۰۰۲، بیروت لبنان نیز در سال ۲۰۰۹ و شارجه در امارات در سال ۲۰۱۹ انتخاب شدند.

مراکش با تقویت زیرساخت‌های گردشگری مناسب برای حمایت از پروژه فرهنگی، روی تبدیل پایتخت، رباط، به مقصدی برای فرهنگ مدیترانه شرط بندی کرده است.

در سال‌های اخیر، رباط با پروژه‌های زیرساختی عظیم فرهنگی، از جمله تئاتر، خانه‌های فرهنگی و موزه‌ها که در حال تکمیل هستند، هویت فرهنگی خود را که مدت‌ها در پس شخصیت اداری و سیاسی خود پنهان کرده بود.

مدار فرهنگی پایتخت، رباط، مظاهر مختلف فرهنگی و هنری را در بر می‌گیرد و این شهر را که توسط یونسکو به عنوان میراث فرهنگی جهانی طبقه بندی شده است به مرکز درخشش فرهنگی، مقصد مدیترانه‌ای و بین‌المللی برای گردشگری فرهنگی و کلان شهری تبدیل می‌کند که هماهنگ کننده جنبه شهری مدرن با غنای تاریخی باشد.

source