به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پژوهشگران یک شرکت دانش بنیان از واحدهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه مازندران، توانستند با ساختاری نوین برپایه مشتقات طبیعی نظیر عصارههای گیاهی که عاری از ترکیبات شیمیایی است و ترکیبات ارزشمند پروبیوتیک دهانی و همچنین نانوساختار هیدروکسی آپاتیت، خمیردندانی تخصصی تولید کنند که ترکیبات این خمیر دندان، کمک شایانی به کنترل بار میکروبی و سلامت دهان، استحکام مینای دندان، جلوگیری از ایجاد پلاک بر روی دندان و کاهش حساسیت آن میکند.
دندانها به وسیله لایهای به نام مینا که روی عاج قرار گرفته، پوشیده شدهاند. در صورت آسیب دیدگی مینای دندان، دندان حساس میشود. در اغلب اوقات این حساسیت در ناحیهای که تاج دندان به لثه اتصال پیدا میکند، اتفاق میافتد. افرادی که دارای دندانهای حساس هستند باید حتما از خمیر دندانهای مخصوص استفاده کنند تا حساسیت آنها کاهش یابد.
از ویژگیهای این محصول دانش بنیان میتوان به پیشگیری از سرطان دهان و کمک به درمان کاندیدیازیس، پیشگیری از ایجاد پلاک بر روی دندان و کمک به رفع بوی بد دهان، کاهش حساسیت و جلوگیری از پوسیدگی و تخریب دندان اشاره کرد.
این خمیر دندان برای عموم مصرفکنندگان و کودکان بالای هفت سال مناسب بوده و حاوی مواد طبیعی است. این محصول، طرح برگزیده شهید احمدی روشن در سال ۱۴۰۲ بوده است.
source