به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی موسیقی «امیرجاهد» شامگاه پنجشنبه 26 مهر 1403، با حضور پیشکسوتان موسیقی و مسئولان فرهنگی و هنری در سالن اصلی برج آزادی تهران برگزار شد و برگزیدگان این دوره از جشنواره معرفی شدند.
مراسم با سخنان حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی و رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره آغاز شد. وی در این مراسم با اشاره به اهمیت جشنوارهها در معرفی ظرفیتهای موسیقی کشور، گفت: «این محفل فرصتی است تا بخشی از ظرفیتهای موسیقی کشور را ارج بگذاریم و امیدوار باشیم که این چراغ روشن و فروزان موسیقی همواره پیش برود.»
نوربخش با اشاره به تفاوتهای جشنوارههای مختلف موسیقی، افزود: «در جشنواره موسیقی جوان، ظرفیتهایی چون دونوازی، سهنوازی و گروهنوازی کمتر دیده میشود. به همین دلیل و به همراه همکارانی چون مهدی مساح بیدگلی و مهدی سبحانی، جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد پایهگذاری شد که امشب ششمین دوره آن را جشن میگیریم.»
وی همچنین در خصوص جشنوارههای رقابتی موسیقی و چالشهای آنها توضیح داد: «هرچند انتخاب برگزیدگان بر اساس نظر هیئت داوران صورت میگیرد، اما هدف اصلی این است که هنرمندان در چنین جشنوارههایی رقابت کنند و حتی کسانی که برنده نمیشوند، بدانند که آنها هم برگزیده هستند و میتوانند در دورههای آینده دوباره رقابت کنند.»
نوربخش در پایان از اعضای هیئت داوران و تمامی کسانی که در برگزاری این جشنواره نقش داشتند، تشکر کرد و اضافه کرد: «اگر پایداری و جدیت این عزیزان نبود، جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد به این قوام نمیرسید.»
حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی و رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره موسیقی امیرجاهد در حال سخنرانی در مراسم اختتامیه این رویداد.
پس از سخنان نوربخش، بیانیه هیئت داوران توسط امیرپدرام طاهریان، یکی از داوران این دوره از جشنواره قرائت شد. در این بیانیه آمده است: «با حمایت مسئولان فرهنگ و هنر و به همت همه دستاندرکاران، پایان ششمین دوره جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد را اعلام میکنیم. همچنین از تمامی شرکتکنندگان و مسئولین جشنواره که با وجود چالشهای اقتصادی و اجتماعی توانستند در این رویداد فرهنگی هنری شرکت کنند، تشکر میکنیم.»
هیئت داوران جشنواره از میان 1780 اثر ارسالی، 146 اثر را برای اجراهای صحنهای برگزید و در نهایت 5 نفر از شرکتکنندگان به عنوان استعدادهای درخشان معرفی شدند.
محمد الهیاری، مدیرعامل بنیاد رودکی یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود که با قدردانی از دستاندرکاران جشنواره، گفت: «ما همیشه سعی کردهایم حامی هنرمندان جوان و آیندههای هنر کشور باشیم و امیدواریم باز هم بتوانیم میزبان هنرمندان باشیم.»
اجرای موسیقی در اختتامیه
این مراسم همچنین شاهد اجراهای موسیقی متعددی بود. گروه موسیقی مهر کاشان به سرپرستی مسعود صالح آبادی، دونوازی پیانو و ویولن توسط ایلیا گلزار و دریا روحی، و همچنین گروه موسیقی کانی به سرپرستی محمدحسن جلیلیان از جمله برنامههای اجرایی این شب بودند.
تقدیر از برگزیدگان
در پایان مراسم، از برگزیدگان این دوره از جشنواره در سه مرحله تقدیر به عمل آمد. همچنین، پنج نفر از نفرات اول به عنوان استعدادهای درخشان سال 1403 از سوی هیئت داوران معرفی شدند.
تصویر بالا مربوط به اجرای نوجوانانی است که در سال گذشته در جشنواره امیرجاهد به عنوان استعداد درخشان معرفی شدهاند
مهمانان ویژه
از مهمانان ویژه این مراسم میتوان به میلاد کیایی، بهنام وادانی، مرتضی اعیان، محمد الهیاری، محمدعلی مراتی مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، امیرعباس ستایشگر مشاور ارشد و معاون آفرینشهای فرهنگی هنری بنیاد رودکی و سید محسن حسینی مدیر مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی اشاره کرد.
در پایان، از انجمن موسیقی ایران بابت حمایت مالی از استعدادهای درخشان جشنواره تشکر بهعمل آمد.
اسامی برگزیدگان
اسامی برگزیدگان ششمین دوره جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد را در اینجا میتوانید مشاهده کنید.
انتهای پیام/
source