به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، دادیار دادسرای دیوان عالی کشور و معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در حاشیه مراسم افتتاح این شعبه در جمع خبرنگاران گفت: این هفتادو دومین شعبه تخصصی شورای حل اختلاف است که میتواند افزایش حجم دعاوی و پروندههای ارجاعی به دادگستری را کمتر کند.
مهدوی افزود: از مزیتهای این شعبه تخصصی، کاهش مراجعات مردمی و افزایش مشارکت آنها در رفع اختلافهای محلی و حل و فصل اموری که ماهیت قضایی ندارند، میتوان نام برد.
رئیس شعبه شورای حل اختلاف ویژه دانش بنیانها نیز با اشاره به تخصص اعضای شعب گفت: برای رسیدگی به پروندههای این شعبه، از افراد متخصص و نامآشنا در زیست بوم فناوری و نوآوری کشور استفاده میشود که میتوانند خدمات ویژه به شرکتهای دانش بنیان ارائه دهند.
مصدری افزود: حل اختلاف تخصصی شرکتهای دانشبنیان و نخبگان علاوه بر صلاحیتهای پیشبینی شده در قوانین مرتبط، درصدد حل اختلافات مرتبط با انعقاد، اعتبار، فسخ، نقض، تفسیر یا اجرای قراردادهای اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در حوزههای فناورانه و دانشبنیان کشور است که در صورت توافق طرفین اختلاف، امکان رسیدگی دارند.
مدیر عامل سازمان متخصصین مدیران ایران گفت: در استان تهران شرکتهای دانشبنیان، واحدهای فناوری مستقر در پارکها و مراکز رشد، شرکتهای نوپای دانش بنیان مستقر در کارخانههای نوآوری، شتابدهندههای مراکز نوآوری، کارگزاران ارائه خدمات فناوری و کسب و کار، مخترعین، اعضای بنیاد ملی نخبگان، پژوهشگران و نخبگان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی و سرمایهگذاران فعال در حوزه فناوری و نوآوری کشور، نهادهای مالی و VCها میتوانند در چتر این شعبه قرار بگیرند و از خدمات حقوقی و قضایی آن بهرهمند شوند.
source