Wp Header Logo 678.png

حجت‌الاسلام و المسلمین علوی تهرانی هشدار داد؛

حجت‌الاسلام و المسلمین «علوی تهرانی» در یکی از سخنرانی‌های خود به این نکته اشاره کرد که «سبّ کردن و فحاشی» با «لعن کردن» تفاوت دارد و هشدار داد که «فحاشی را در مجالس تبری آوردند و مجلس تبری را از تو گرفتند!»

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام و المسلمین «سید محمدباقر علوی تهرانی» در یکی از سخنرانی‌های خود به این نکته اشاره کرد که «سبّ کردن و فحاشی» با «لعن کردن» تفاوت دارد و هشدار داد که «فحاشی را در مجالس تبری آوردند و مجلس تبری را از تو گرفتند!» 

«فحاشی» جزء تبری نیست/ «سبّ کردن و فحاشی» با «لعن کردن» تفاوت دارد

مشروح سخنان وی به شرح زیر است:

««تبری» یعنی بیزاری جستن از دشمنان اهل بیت (ع). به هواهای واهی تبری را از تو گرفتند؛ زمانی که تبری را از تو گرفتند، رکن دینت را گرفتند که در این صورت، دین غیر مرضی داری! با روش غلط نتیجه درست نمی‌گیری!

اعتقاد به تبری لازم، اظهار تبری تابع شرایط است و اگر این اصل در دین کسی نباشد، دین او ناقص است، اما اظهار تبری به سبّابی و فحّاشی نیست! این، جزء تبری نیست! این را در مجالس آوردند و تبری را گرفتند و تو نفهمیدی چه کار کردی!

زمانی که جنگ صفین تمام شد، حضرت امیرالمؤمنین (ع) به کوفه آمدند و دیدند برخی از اصحابشان شروع به سبّابی معاویه کردند. ایشان فرمودند که من خوشم نمی‌آید شما فحش بدهید. شما خیانت‌هایشان را در اسلام بیان کنید. 

زمانی که به معاویه فحاشی می‌کنی، «معاویه» مظلوم واقع می‌شود و برخی در دفاع از این مسئله می‌گویند که به اینها فحش ندهید. با این کار داری آب در آسیاب دشمن می‌ریزی. فکر می‌کنی امام زمان (عج) راضی هستند؟

بحث سبّ با بحث لعن تفاوت دارد. لعن در جای خودش باید انجام بگیرد! تبری را با فحاشی از تو گرفتند.»

انتهای پیام/ 118

source