به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چهارمین چاپ از کتاب «مقتل فاطمی نوجوان» به قلم علی شعیبی همزمان با ایام سوگواری بر بانوی دو عالم، حضرت فاطمه(س)، منتشر شد و در دسترس مخاطبان نوجوان قرار گرفت.
این برای اولینبار است که کتابی در قالب مقتل آن هم برای گروه سنی نوجوان، به شرح زندگی و سیره حضرت فاطمه صدیقه(س) میپردازد. شعیبی در گفتوگویی با تسنیم درباره چرایی انتخاب این قالب و عنوان برای کتاب خود گفت: معمولاً «مقتل» برای امام حسین(ع) نوشته میشود، از این منظر «مقتل فاطمی نوجوان» کار نویی بود. البته کتابی نیز به به قلم ابن ابی الدنیا بغدادی نوشته شده است که «مقتل امیرالمؤمنین، علی(ع)» نام دارد. به نظرم انتخاب عنوان اینچنینی عیبی هم ندارد؛ چون مقتل اسم مکان و گاه در معنی اسم زمان به کار گرفته میشود، هدف من از نگارش کتاب «مقتل فاطمی نوجوان» پرداختن به زندگی و به خصوص شهادت حضرت زهرا(س) بود؛ به همین دلیل تصمیم گرفتم با انتخاب این عنوان، ذهن مخاطب را به سمت موضوع جلب کنم.
شعیبی پرداختن به سیره و دوران زندگی حضرت فاطمه(س) را دو هدف مهم در نگارش کتاب حاضر میداند. او معتقد است: فکر میکنیم که نویسندگان برای برخی از ائمه اطهار(ع) مانند امام هادی(ع) کتاب نمینویسند، اما اگر کتابهای منتشر شده را بررسی کنیم، میبینیم که تعداد کتابهایی که درباره امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) نوشته شده باشد نیز بسیار کم است. نوجوان ما تا 30 سالگی از زندگی این بزرگواران خبر ندارد تا وقتی که سریالی مانند «مختارنامه» یا «امام علی(ع)» ساخته شود و از طریق آن با زندگی و زمانه اهل بیت(ع) آشنا شود.
نویسنده کتاب «مقتل فاطمی نوجوان» ادامه داد: متأسفانه گاه پیش میآید که در هیئتها فقط به دنبال علم و پرچم هستیم و از اصل، غفلت میکنیم. گاهی برای سخنرانی به هیئتی دعوت میشوم، میبینیم که جماعت زیادی پشت در مسجد ایستادهاند و برای سخنرانی و حتی روضهخوانی به داخل جمع نمیآیند و فقط منتظر سینهزنی هستند؛ بنابراین هدف این بوده که اولاً مخاطب نوجوان را با سیره حضرت فاطمه(س) آشنا کنم، ثانیاً نوجوان هدف از شهادت حضرت را بداند و ثالثاً با آگاهی و علم عزاداری کند.
«مقتل فاطمی نوجوان» در پنج فصل به زندگانی و زمانه حضرت زهرا(س) میپردازد. شعیبی کتاب را با تولد و دوران کودکی حضرت فاطمه(س) آغاز میکند و در ادامه به این مباحث میپردازد: فاطمه(س) در کلام پیامبر(ص)، فاطمه(س) در کلام و زمانه علی(ع)، فاطمه(س) در زمان شهادت رسولالله(ص)، هجوم خونین (مقتلنامه) و کرامات و فضائل حضرت زهرا (س).
انتهای پیام/
source