Wp Header Logo 922.png

حضور ناشران و نویسندگان ۲۱ کشور در جایزه جهانی فلسطین
آقای میثم نیلی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما با بیان این مطلب افزود: ما چیزی قریب به ۳۶۰ کتاب برای این جایزه دریافت کرده ایم که بیشتر آن‌ها در قالب‌های رمان، تاریخ شفاهی، قصه کودک و نوجوان، نمایشنامه و روایت است.
وی گفت: این جایزه با مشارکت اتحادیه‌ها و میزبان آن (که امسال کشور عراق است) و با اهدای جوایز و حمایت از نشر کتاب‌های مرتبط با مقاومت شکل گرفته است.
مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی افزود:آثار ارسالی به دبیرخانه جایزه که حدود ۴۰۰ عنوان است، نسبت به سال گذشته سه برابر شده است.
آقای نیلی گفت: این آثار به زبان‌های عربی، اردو، اسپانیولی، فارسی و انگلیسی است و تنوع زیادی دارد.
وی افزود: جایزه جهانی فلسطین جزو چهار جایزه معتبر جهان است که با رویکرد مقاومتی برگزار می‌شود. به طوری که از نظر تعداد و اعتبار، کمتر جایزه‌ای به پای این جایزه می‌رسد.
مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی گفت: بیشترین آثار در این دوره جایزه، آثار مرتبط با رمان است و پس از آن، داستان‌های کودک و نوجوان، داستان کوتاه، تاریخ شفاهی و نمایشنامه به دبیرخانه ارسال شده است.
آقای نیلی در خصوص جایگاه این جایزه گفت: جایزه جهانی فلسطین، از روایت‌های غلط رژیم صهیونیستی و تحریف تاریخ جلوگیری می‌کند.
وی افزود:این جایزه به رشد کتاب‌های حوزه مقاومت کمک کرده است به طوری که ما در دهه هفتاد صرفا دو – سه ناشر فعال در این حوزه داشتیم، اما الان کار به صورتی جلو رفته است که بیش از سی کتاب از ناشران ایرانی در این رقابت ادبی حضور دارد.
اولین دوره جایزه جهانی فلسطین در سال ۱۳۹۷ برگزار شد.
این جایزه برگزیدگان خود را در اواخر آذر یا در دی ماه در بغداد معرفی می‌کند.

source