Wp Header Logo 878.png

به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌ و تصویر فراگیر در فضای مجازی، حمیدرضا مقدم‌فر مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دائمی ساترا درباره نحوه فعالیت بخش‌های مختلف این سازمان گفت: انسجام، تقسیمات موضوعی و کاری و تلاش‌هایی که در این سازمان صورت می‌گیرد، بسیار چشمگیر و ستودنی است. این موارد نشان‌دهنده وجود یک سازمان قدرتمند است، هرچند که هنوز به نقطه مطلوب نرسیده و به حمایت بیشتری نیاز دارد.

 

وی اضافه کرد: هیچ تردیدی وجود ندارد که اهتمام ساترا به انجام مأموریت‌های قانونی خود برای نظام جمهوری اسلامی ایران امری لازم است. وظایف این سازمان، که در هشت حوزه تنظیمگری تعریف شده است، به دلیل گستردگی و حساسیت، بسیار دشوار است. از یک‌سو باید به ارزش‌های ملی، اصول اخلاقی و منافع نظام توجه کند و از سوی دیگر، رضایت عمومی و قانون‌گرایی را مدنظر داشته باشد. جمع کردن این موضوعات مختلف در یک سازمان، کار بسیار سختی است و نشان‌دهنده زحمات فراوان دوستان در این مجموعه است.

 

مقدم‌فر درخصوص همکاری‌های قابل‌تعریف بین ساترا و نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای سپاه بیان کرد: رسانه‌های وابسته به سپاه، چه خبرگزاری‌ها و چه روزنامه‌ها، باید با ساترا هماهنگ شوند و در تنظیم مقررات فضای مجازی پیشگام باشند. این هماهنگی می‌تواند حرکت‌های مشترک و هم‌افزا در راستای بهبود و سالم‌سازی فضای مجازی را تسهیل کند. به‌نظر من، رسانه‌های منتسب به سپاه و بسیج باید نقش فعالی در این مسیر ایفا کنند. امیدوارم شخصا بتوانم در این زمینه کمک‌هایی ارائه کنم.

 

سعید مقیسه رئیس ساترا در جریان این بازدید ضمن تشکر از حضور مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران در ساترا گفت: سال گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه‌ای درخصوص پخش زنده داشت که ساترا مکلف به اجرای آن شده است و نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی، اجرای این مصوبه را از ساترا پیگیر هستند اما اجرای این مصوبه نیازمند همکاری سایر نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای خصوصا نهادهای حاکمیتی است و امیدواریم با همفکری و همکاری یکدیگر بتوانیم قانون را اجرا کنیم.

انتهای پیام

source