محمد مهدی بحرالعلوم، مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: دوره شانزدهم و هفدهم طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم تا مرحله سوم انجام شده است و در روز 23 آذرماه نیز مرحله چهارم در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.
مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم با اشاره به اینکه به طور کلی آزمونها در چهار مرحله برنامهریزی شده است، تصریح کرد: مرحله دوم آزمون به صورت شفاهی طی دو نوبت در سال انجام میشود و نوبت چهارم نیز طی چند روز آینده به اجرا در خواهد آمد.
بحرالعلوم همچنین به امتیاز شرکتکنندگان در آزمون اشاره کرد و گفت: افرادی که در این دوره در رشتههای مورد نظر پذیرفته شوند، در پنج درجه مدرک تخصصی دریافت میکنند.
او با اشاره به اینکه برای اولین بار است که این دوره از آزمونها در مشهد مقدس برگزار میشود، خاطرنشان کرد: افرادی که در این دوره آزمون شرکت میکنند 21 نفر هستند که ده سال سابقه تدریس در رشته حفظ قرآن کریم دارند و این سابقه احراز شده است. این افراد در عین حال حافظان قرآنی هستند که صلاحیتشان در کسب مدرک درجه دو نیز احراز شده است.
مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم با اشاره به موارد امتحانی در این دوره از طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن، اظهار داشت: دانش شرکتکنندگان در این دوره از آزمون قرآنی از طریق 50 پرسش تستی و 25 پرسش تشریحی مورد سنجش قرار میگیرد که این افراد باید در مدت 150 دقیقه به این پرسشها پاسخ دهند.
او تصریح کرد: از جمله موارد امتحانی در آزمون باید به تفسیر قرآن مطابق با تفسیر نمونه و همچنین علوم قرآنی مطابق کتاب علوم قرآنی اثر آیتالله معرفت اشاره کرد.
طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، مصوبه شماره 573 شورای عالی انقلاب فرهنگی است و بر همین اساس، قبولشدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ میتوانند از مزایایی مانند اعطای مدرک همتراز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک هزینه تحصیلی برخوردار شوند.
انتهای پیام/
source