به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام روح الله شاکری رئیس دانشگاه معارف اسلامی در مراسم بزرگداشت و تجلیل از استاد قرائتی که شب گذشته در سالن شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد با اشاره به بهره مندی بیش از پیش دانشگاه معارف از وجود استاد قرائتی ابراز کرد: دانش آموختگان و دانش پژوهان دانشگاه معارف از وجود ارزشمند استاد قرائتی بهرههای فراوان بردیم و دانشجویان و هم مبلغین ما از وجود ارزشمند استاد بهرهمند بردند.
وی با اشاره به پرکار بودن استاد قرائتی و درسو بحث های فراوان این استاد در رسانه ملی و کشو افزود: شاید بتوان گفت که استاد قرائتی حداقل در بعد از انقلاب اسلامی، پرکارترین و پرتلاشترین روحانی است که ما میشناسیم و همه ما از کودکی از همان تلویزیون های سیاه و سفید، درسهای قرآن ایشان را به یاد داریم.
رئیس دانشگاه معارف اسلامی بیان داشت: استاد قرائتی تفسیر را با رسانه ملی در خانههای مردم ایران، بسط و گسترش داد؛ شخصیتی که تلاش کرد تفسیر را خصوصا در حوزههای علمیه به صورت ویژه توسعه دهد.
وی افزود: استاد قرائتی واقعاً مورد توجه مردم است و توسعه فرهنگ تفسیر و بسط آن در جامعه و نیز آشنایی بیش از پیش عموم مردم در جامعه ایران اسلامی با مضامین و آموزه های الهیِ قرآن کریم، بیشترمدیون حاج آقای قرائتی است.
حجت الاسلام شاکری افزود: استاد قرائتی کارهای فراموش شدهای رو احیا کردند؛ مثلا بعد از انقلاب اسلامی کسی به زکات، چنان اهمیتی نمی داد؛ اما کسی که زکات را – که یک واجب فراموش شده بود – احیا کرد، استاد قرائتی بود.
وی با اشاره به اهتمام و توجه استاد قرائتی به مسئله مهدویت بیان داشت: حاج آقای قرائتی در سال 1380 مرکز تخصصی مهدویت رو احیا کرد؛ درحالی که در گذشته ما میدانیم در این کشور، مسئله مهدویت بسط و گسترش داده نشده بود؛ ولی امروز صدها طلبه تربیت شده و متخصص مهدویت به وجود آمده است.
رئیس دانشگاه معارف اسلامی افزود: استاد قرائتی مباحث مهدویت را هم تبلیغ و پژوهش میکنند و هم تدریس دارند و در دیداری که با تعدادی از دوستان خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم، آقا فرمودند «هرجایی که آقای قرائتی پا گذاشت اونجا منشا برکات شد» همچنین فرمودند «اخلاصی که حاج آقای قرائتی دارند همیشه منشأ اثر هست».
وی احیا و ساخت مساجد را از جمله خدمات ماندگار استاد قرائتی با تاسیس مرکز تخصصی نماز عنوان و ابراز کرد: حاج آقای قرائتی اقدامات ارزشمندی را در حوزه احیا و ساخت مساجد انجام دادند که ساخت مساجد بین راهی از جمله این اقدامات بود و واقعاً در کشور ما ساختن مساجد در بین راهها مرسوم نبود و با کمبود مواجه بودیم.
حجت الاسلام شاکری اخلاص در عمل را از جمله خصوصیات بارز استاد قرائتی دانست و اظهار داشت: استاد قرائتی در همه حال متواضع هستند و من هیچگاه این رو فراموش نمیکنم که گاهی اوقات ایشان در سختترین شرایط دنبال این بودند که مسئلهای رو حل کنند؛ صرف نظر از اینکه دعوت شده یا نشده باشد، سراغ کسانی می رفت که اگر منشا اثر بود خودشان اقدام میکرد.
وی بیان داشت: استاد قرائتی در تبلیغ دین تکلیف محور است و اساساً نگاه نمیکند که جمعیت کم است یا خیر، همچنین نوع بیان استاد قرائتی از دین و تفسیر کوتاه و دلنشین همراه با مثال سبب شده تا بسیاری از مردم ایران، استاد قرائتی را بیشتر از همه شناخته و مباحث ایشان را دنبال کنند.
source