Wp Header Logo 1931.png
دانش‌آموزان پاکستانی در اردوی ایران‌شناسی شرکت کردند

تعداد ۲۱ تن از دانش‌آموزان نخبه «کالج دولتی دخترانه سریاب» همراه با کادر آموزشی این کالج در اردوی یک روزه ایران‌شناسی شرکت کردند.

خبرگزاری میزان

دانش‌آموزان پس از ورود به خانه فرهنگ فرهنگ کشورمان در کویته از نمایشگاه صنایع دستی، آثار هنری و علمی، کتاب‌های ایران‌شناسی و دستاورد‌های حوزه دانش بنیان جمهوری اسلامی ایران که در خانه فرهنگ برپا شده بود، بازدید کردند.

سید ابوالحسن میری وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ ایران در این دیدار، گفت: پیشینه روابط فرهنگی ایران و پاکستان قدیمی‌تر از روابط سیاسی بوده و این نشان دهنده اهمیت جایگاه فرهنگ در روابط دو کشور دوست و برادر است.

وی افزود: مردم ایران و پاکستان با پیوند‌های تاریخی، مذهبی و فرهنگی بهم تنیده‌اند و هیچ توطئه و قدرت جهانی نمی‌تواند این دو ملت را از هم جدا کند. خوشبختانه دولت‌های دو کشور نیز در هر شرایط دشواری در کنار یکدیگر ایستاده‌اند و در مجامع بین‌المللی از مواضع یکدیگر حمایت کرده‌اند.

مسئول خانه فرهنگ ایران در کویته بر تلاش‌های مشترک مردم دو کشور برای مقابله و خنثی‌سازی تبلیغات منفی رسانه‌های غربی تأکید کرد و گفت: وظیفه مشترک ما دو کشور همسایه و دوست است که تلاش کنیم تصویر واقعی و مثبت کشور‌های خود را ارائه کنیم و بر اساس روایت‌های نادرستی که دستگاه‌های تبلیغاتی غرب و دشمنان دو کشور ارائه می‌دهند قضاوت نکنیم.

وی در ادامه، نکاتی را درباره اشتراکات تاریخی دو کشور بیان کرد و با اشاره به ارادت بنیان‌گذار و شاعر ملی پاکستان نسبت به ایران گفت: پاکستان ایرانی‌ترین همسایه ما است.

مسئول خانه فرهنگ ایران در کویته همچنین از دانش آموزان خواست دلنوشته و نظر خود را از حضورشان در این اردوی ایران‌شناسی را بنویسند و به خانه فرهنگ ارسال کنند تا به نویسنده برتر از سوی خانه فرهنگ ایران هدیه ویژه‌ای تقدیم می‌شود.

خانم شیرین دبیر زبان اردو و خانم صائمه دبیر سواد رسانه‌ای کالج در سخنان خود از مدیریت و کارکنان خانه فرهنگ ایران برای میزبانی بسیار عالی از این گروه قدردانی کردند و حضور در خانه فرهنگ ایران را یکی از به یادماندنی‌ترین برنامه‌ها در طول دوره‌های آموزشی این کالج توصیف و بیان کردند که اردوی ایران‌شناسی در خانه فرهنگ ایران، متفاوت‌تر از برنامه‌های مطالعاتی دیگر برای آنان بوده و از این پس، هر وقت صحبت از فرصت‌های مطالعاتی پیش بیاید، بازدید از خانه فرهنگ ایران در صدر این برنامه‌ها قرار خواهد گرفت.

آصف نوید مسئول روابط عمومی کالج از خانه فرهنگ ایران درخواست کرد که در آینده نیز فرصت‌های بیشتری برای بازدید دانش‌آموزان دیگر مراکز آموزشی شهر کویته از خانه فرهنگ فراهم کند تا علاقه‌مندان فرهنگ و تاریخ ایران که در ایالت بلوچستان وجود دارد و منتظر چنین فرصت‌هایی هستند، بتوانند به آرزوی خود برسند و کشور دوست، برادر و همسایه خود را بیشتر بشناسند.

خانم شیرین دبیر سواد رسانه‌ای کالج نیز، خبر داد که مقاله برتر دانش آموزان با موضوع بازدید از خانه فرهنگ ایران در مجله سالانه این کالج منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

source