Wp Header Logo 2037.png

به گزارش ایکنا به نقل از بنیاد فرهنگی رودکی؛ مراسم بدرقه پیکر زنده‌نام مهدی مسعودشاهی، مدیر قدیمی سینما صبح یکشنبه ۲۶ اسفند، با حضور مدیران بنیاد رودکی سازمان سینمایی و جمعی از هنرمندان و اصحاب رسانه در پهنه رودکی برگزار شد.

در این مراسم سیدعباس صالحی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، احمدمسجدجامعی؛ وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، رائد فریدزاده؛ رییس سازمان سینمایی به همراه جمعی از سینماگران همچون انسیه شاه‌حسینی؛ رهبر قنبری؛ اصغر همت؛ مسعود اطیابی؛ حبیب اسماعیلی و همکاران مرحوم مسعودشاهی در بنیاد رودکی و سازمان سینمایی حضور داشتند.

فقدان مسعودشاهی، ضایعه‌ای تلخ و جانکاه

محمدرضا جعفری‌جلوه، مدیر اسبق بنیاد سینمایی فارابی در این مراسم گفت: در وداع مردی گرد هم آمده‌ایم که قریب به ۵۰ سال در عرصه فرهنگ هنر و رسانه این سرزمین خدمت کرد و همچون خورشیدی بر دور و نزدیک تابید. مهدی مسعودشاهی مرد موسسی بود که در کسوت یک مدیر فرهنگی و یک هنربان اصیل و روزآمد، از غالب مدعیان پیش‌تر و مقدم‌تر بود.

جعفری جلوه ادامه داد: از اداره نظارت و نمایش سینمای ایران در نخستین سال پس از انقلاب تا مدیریت درخشان در بنیاد رودکی در دهه ۸۰ و تاسیس شرکت صبا در عرصه پویانمایی در دهه ۷۰ و ده‌ها عرصه دیگر همچون بنیاد بازی‌های رایانه‌ای، جشنواره‌های فجر و عرصه‌های گوناگون هنر فعالیت کرد؛ او مرد تمام عیار همه عرصه‌های هنری بود.

وی افزود: در نهایت دینداری و هویت‌گرایی و اخلاق از یک سو و وسعت‌مداری و علم و هم‌پایی از سوی دیگر؛ تکرار او ناشدنی و ضایعه نبودنش جانکاه است.

اداره فرهنگ به مدیران صبور، جسور و غیور نیازمند است

خدای آقای مسعود شاهی او را می‌دید

علی پویا، بازیگر تئاتر و همکار زنده‌یاد مسعودشاهی نیز گفت: من پنجاه سال، شاگرد او بودم. داستان حاج آقا مسعود شاهی، داستان ریاست و پست و… نبود. همیشه او کنار بودند و دیگران را جلو می‌انداختند؛ اصلا نیازی به این جلوه‌گری‌ها نداشتند.

پویا درباره مراسم نیز گفت: همه کسانی که اینجا هستند با دلشان آمده‌اند؛ این مراسم دلی است نه تشریفاتی. همه هنرمندان و همکاران با دل و وجودشان آمدند و جای آقای مسعود شاهی در دل همه ماست؛ خدای آقای مسعود شاهی او را می‌دید.

اداره فرهنگ به مدیران صبور، جسور و غیور نیازمند است

پرهیز از فضای سیاست‌زده

منوچهر شاهسواری دبیر چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر نیز گفت: در این ایام پایانی سال، مرگ به نظر سنگین می‌آید اما با طلیعه بهار، همه ما یاد همه عزیزان‌مان می‌افتیم که دیگر پیش ما نیستند. این تاریخ برای مرگ مهدی مسعودشاهی، یک سرنوشت نیکو از سوی حضرت حق است که هیچ‌گاه تا موقع حیات و نزدیک به نوروز او را از یاد نبریم. این، راز به یاد ماندن برخی از عزیزانی است که از دست می‌روند.

وی افزود: در این مواقع از مظلومیت هنر در این سرزمین به درستی سخن گفته می‌شود. فضای سیاست‌زده، گاهی هنرمندان را از آنچه باید بگویند و برای آینده هنر باقی بگذارند، پرهیز می‌دهد که این پرهیزی از بیرون است نه از درون.

وی افزود: خطابم در اینجا به دکتر صالحی است؛ حوزه فرهنگ حوزه تجربه و دانایی است، از مدیران صبور و با طمانینه پرهیز نکنیم که فضای فرهنگی هنری ما بتواند گسترش پیدا کند.

پیکر مسعودشاهی پس از قرائت نماز در پهنه رودکی برای تشییع به سمت امامزاده هادی شهر ری بدرقه شد.

انتهای پیام

source