Wp Header Logo 1188.png

به گزارش ایکنا، آیین گشایش نمایشگاه طراحی و نقاشی «آوای بی‌پایان» با نمایش آثاری از هنرمند فقید حبیب‌‌الله صادقی، عصر شنبه ۲۳ فروردین در نگارخانه عالی حوزه هنری برگزار شد.

در این نمایشگاه، ۱۳ اثر از حبیب‌الله صادقی روی دیوار نگارخانه عالی رفت که از این تعداد، ۱۲ اثر برای اولین‌بار به نمایش گذاشته شده بودند.

در حاشیه این مراسم، حسین عصمتی، نقاش و نگارگر گفت: نکته‌ای که می‌توان در مورد حبیب‌الله صادقی گفت این است که او یک هنرمند واقعی بود، نه کسی که صرفاً تخصص خاصی در یک رشته هنری داشته باشد. مرحوم صادقی کسی بود که می‌توانست ویژگی‌های یک نقاش، مجسمه‌ساز و حتی معمار را در آثار خود داشته باشد و ما می‌توانیم نوعی تسلط در رشته‌های هنری مختلف را در آثار وی مشاهده کنیم.

وی افزود: حبیب‌الله صادقی، هنرمندی بود که به اتفاقات روز جامعه عکس‌العمل سریع نشان می‌داد و در خلق اثر، سریع و توانمند بود و گویی جزئیات اثر از قبل در ذهنش شکل می‌گرفت.

محمدعلی رجبی دوانی، پیشکسوت هنرهای تجسمی نیز در حاشیه بازدید از این نمایشگاه، اظهار کرد: مرحوم حبیب‌الله صادقی هیچ وقت در یک صورت و سبک متوقف نبود، چرا که نمی‌خواست خودنمایی کند. او انسانی بود که همه وجودش را به انقلاب اسلامی می‌سپرد و با هر آنچه در نسبت با انقلاب بود، مأنوس می‌شد، کنارش می‌ایستاد و از آن دفاع می‌کرد، از جمله موضوعی همچون غزه، همیشه دغدغه او بود.

این پیشکسوت هنرهای تجسمی در بخش دیگری از توضیحات خود بیان کرد: از نگاه دیگر، این هنرمند درس‌های معنوی و عرفانی که از انقلاب گرفته بود را در برخی از آثارش منعکس می‌کرد تا نشان دهد که یک هنرمند انقلاب، در چه عالمی است.

رجبی دوانی در پایان تأکید کرد: هیچ هنرمندی را به اندازه حبیب‌الله صادقی دارای وسعت نظر و شرح صدر ندیده‌ام. آخرین اثر او «در رثای سیمرغ تجلی» ـ این نقاشی در ابعاد صد متر مربع و بر روی بیست بوم بود که تصویری از تاریخ معاصر ایران تا جنایات داعش و رشادت‌های سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی را به تصویر می‌کشد ـ شاهکاری است که باید بسیار در مورد آن بحث و درباره جزء به جزء آن کنکاش کرد.

کامیار صادقی، هنرمند حوزه هنرهای تجسمی دیگر هنرمند حاضر در افتتاحیه این نمایشگاه، درباره اثر پرتره‌اش که در ابتدای نمایشگاه در معرض نمایش گذاشته شده است، گفت: زمانی که حبیب‌الله صادقی درگذشت، قرار شد هنرمندان واحد تجسمی حوزه هنری، آثاری را با توجه به تأثیری که از کارهای هنری مرحوم صادقی گرفته بودند خلق کنند و از آن‌ها نمایشگاهی برای بزرگداشت مرحوم صادقی برپا شود. در این راستا من نیز پرتره عمویم را به تصویر کشیدم. البته قصدم فقط کشیدن یک پرتره نبود بلکه سعی کردم حال و هوای مجموع آثار هنری وی را جای داده و در پس زمینه کار نشان دهم.

انتهای پیام

source