Wp Header Logo 371.png

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، آیین رونمایی از کتاب «مردان خانه من» نوشته «راضیه تجار» از جدیدترین تولیدات انتشارات صریر و روایت فتح امروز (سه‌شنبه) با حضور امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، سردار «عباس بایرامی» رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس و مقاومت، سردار «مهدی امیریان» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت، سردار «علیرضا یعقوبیان» رئیس سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت، سرهنگ «محمد یوسفیان» معاون روابط عمومی تبلیغات و امور بین‌الملل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، «مهدی محمدخانی» مدیر انتشارات روایت فتح، «محمد قاسمی‌پور» کارشناس ادبی و «راضیه تجار» نویسنده کتاب در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

امیر سهرابی: کتاب بهترین مسیر برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس است

امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در این آیین اظهار داشت: یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، انتقال پیام و گفتمان دفاع مقدس به نسل فعلی است، چیزی که یک فرهنگ را جاودانه می‌کند پیام‌رسانی درست است. وقتی پیامی به‌صورت درست از واقعه‌ای منتقل شود، آن را ماندگار خواهد کرد.

آیین رونمایی از کتاب «مردان خانه من» برگزار شد

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت ادامه داد: اگر دختران دهه هشتادی و نودی شرح حال مادر شهید را در این کتاب بخوانند و تحت تأثیر قرار بگیرند، آن وقت است که کتاب، اثر موفقی خواهد بود. ما باید کتاب «مردان خانه من» را گویا کنیم تا به راحتی در اختیار همگان قرار بگیرد.  

امیر سهرابی ادامه داد: جشنواره‌ای به نام «افتخار من» داریم که طی آن شرح حال رزمندگان به‌صورت کلیپ‌های کوتاه تهیه می‌شود. ما حدود شش میلیون رزمنده دفاع مقدس اعم از سرباز، بسیجی، ارتشی، سپاهی و فراجا در جبهه‌ها داشتیم که همه آنها را مادران‌شان آماده کرده و به جبهه فرستادند.  

جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت گفت: ما برای اینکه فرهنگ مادران دفاع مقدس را به دختران امروزمان منتقل کنیم، از این نوع آثار زیاد لازم داریم و باید به آنها بپردازیم و یکی از مأموریت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت نیز همین است که بتوانیم آثاری در حوزه مادران شهدا تولید کنیم.

وی افزود: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت آمادگی دارد که از موضوعات مشابه پشتیبانی و آنها را حمایت کند. تولید کتاب بهترین راه انتقال پیام دفاع مقدس به نسل فعلی است و ما آن را باید با ابزار هنر به نسل فعلی منتقل کنیم تا بتوانیم این فرهنگ گرانقدر را در جامعه استمرار بخشیم.

سردار امیریان: کتاب خوب سرنوشت افراد را تغییر می‌دهد

سردار «مهدی امیریان» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت نیز در این مراسم، اظهار داشت: امروز دور هم هستیم تا آیین رونمایی از کتاب «مردان خانه من» را برگزار کنیم. همکاری با انتشارات «روایت فتح» فصل تازه و آغاز خوبی در حوزه انتشار کتاب است که باید تداوم داشته باشد.

آیین رونمایی از کتاب «مردان خانه من» برگزار شد

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت با بیان اینکه کتاب را برای کتاب تولید نمی‌کنیم، بلکه برای تاریخ تولید می‌کنیم، تصریح کرد: ما باید کتاب را برای تاریخ و آیندگان تولید کنیم. ممکن است ما نتیجه این کار را نبینیم، اما آثار آن باقی می‌ماند. این کار‌ها با سرنوشت افراد عجین هستند و ممکن است یک متن یا کتاب خوب، مسیر زندگی افراد را تغییر دهد. من با خواندن همین کتاب‌ها به دفاع مقدس علاقه‌مند شدم.

در ادامه «مهدی محمدخانی» مدیر انتشارات روایت فتح نیز ضمن ارائه گزارش کوتاهی از تولید کتاب «مردان خانه من» و اینکه این کتاب با همکاری دو انتشارات «روایت فتح» و «صریر» منتشر شده است، اظهار داشت: حمایت‌های سردار بایرامی کمک کرد تا تولیداتی شکل بگیرد و یکی از مهم‌ترین قسمت‌های این تولیدات این بود که این اثر به کمک دو انتشارات صورت بگیرد.

سردار «عباس بایرامی» رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به اینکه «مردان خانه من» کتاب بسیار تأثیرگذاری است، اظهار داشت: کتاب «مردان خانه من» هم قلم زیبایی دارد و هم شخصیتی که راوی این کتاب است، فرد زیبایی بود.

وی در ادامه با اشاره به خاطرات دیدار با مادر شهیدان جابری گفت: زمانی که شما کتاب را می‌خوانید، متوجه می‌شوید که مادر شهیدان جابری ذره‌ذره وجود خود را برای شهدای انقلاب گذاشت.

راضیه تجار: کتاب «مردان خانه من» درسی برای چگونه زیستن است

«راضیه تجار» نویسنده کتاب «مردان خانه من» نیز در این آیین اظهار داشت: با خواندن کتاب «مردان خانه من» یاد می‌گیریم که چگونه باید زندگی کنیم و فرزندان خود را با فرهنگ ایثار پرورش دهیم.  

آیین رونمایی از کتاب «مردان خانه من» برگزار شد

در ادامه «محمد قاسمی‌پور» کارشناس ادبی در توصیف کتاب مردان خانه من گفت: همه شهدا خاستگاهی داشتند و نزدیک شدن به آن خاستگاه کمک می‌کند که شهدا را بهتر بشناسیم.  

وی افزود: این قلم توانمند نویسنده است که توانسته این اثر را برای جهانی شدن بنویسد و کار برای مخاطب غیر ایرانی ملموس خواهد بود. در کتاب شعاری داده نشده است؛ بلکه زیست خانواده روایت می‌شود و در این روایت می‌بینیم که افراد کاملاً سفید نیستند و امکان خطا و اشتباه دارند.

آیین رونمایی از کتاب «مردان خانه من» برگزار شد

در پایان این مراسم، کتاب «مردان خانه من» با حضور جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، نویسنده کتاب، جمعی از مسئولان و مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، نویسندگان، هنرمندان و خانواده شهدا رونمایی شد. 

انتهای پیام/161

source