فرزانه صادقیان از برنامهسازان رادیو که با برنامه «هوش یار» در چهارمین جشنواره بینالمللی رادیویی پژواک حضور دارد، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، اظهار داشت: راديو به عنوان يکی از ابزارهای مهم رسانهای در ترويج و افزایش آگاهی عمومی در زمينه هوش مصنوعی این روزها نقش پر رنگی ایفا میکند.
این برنامهساز رادیو ادامه داد: با توجه به گستردگی اثرات هوش مصنوعی در اقتصاد و سرعت پیشرفت این فناوری، رادیو اقتصاد هم به عنوان یک شبکه تخصصی که یکی از رسالتهایش کمک به توسعه کسب و کارهاست با طراحی و تولید برنامهای مثل «هوش یار» همگام با دنیای روز هوش مصنوعی شده است. ظهور چتباتها، به ویژه آنهایی که بر پایه هوش مصنوعی ساخته شدهاند، باعث شده است که مفهوم هوش مصنوعی از یک مفهوم انتزاعی و تخصصی به یک واقعیت ملموس و بخشی از زندگی روزمره تبدیل شود و نیاز مخاطب برای آگاهی در این زمینه افزایش یابد. ازاینرو ما ضمن بررسی روندها، فرصتها و چالشهای هوش مصنوعی، اقدامات انجام شده داخلی را در مقایسه با بقیه کشورها تحلیل میکنیم.
صادقیان تصریح کرد: در برنامه «هوشیار» ميهمانانی از فعالان موفق در عرصه هوش مصنوعی دعوت میشوند و در گفتگویی تخصصی و در عین حال ساده، صمیمی و جذاب برای عموم مردم و فعالان این حوزه، به مسائل روز مرتبط با هوش مصنوعی پرداخت میشود. ما در کنار گفتگوهایی با ساختار میزگرد، آیتمهای متنوعی هم در نظر گرفتهایم، از جمله بخش «هوشینو» که در آن تازهترین فناوریهای هوش مصنوعی معرفی میشوند و آیتم «هوشآموز» که به آموزش فناوریهای روز دنیای هوش مصنوعی و چگونگی بهره بردن از آنها برای توسعه کسب و کار اختصاص دارد. همچنین در بخش گزارشی برنامه، رویدادهای مرتبط با هوش مصنوعی پوشش داده میشود.
وی عنوان کرد: بی شک جشنواره بینالمللی برنامههای رادیویی پژواک در طول ۴ دوره برگزاری روند رو به رشدی داشته و با ایجاد فضای رقابتی سالم تاثیر بسزایی در ارتقای کیفی برنامه های رادیویی داشته اما برای افزایش این اثر گذاری بهتر است تمام مراحل داوری و نتایج ارزیابیها به طور کامل مستندسازی شوند و در صورت امکان، به شرکتکنندگان بازخورد سازنده و مفیدی در مورد نقاط قوت و ضعف آثارشان ارائه شود. این بازخورد میتواند به آنها در بهبود و ارتقای آثارشان کمک کند.
انتهای پیام/ 121
source