Wp Header Logo 1599.png
نشست بررسی آثار مرتبط با فلسطین و غزه در صربستان، مصر و قطر فردا، ۲۱ اردیبهشت در نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود.  

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، نشست حضوری و مجازی بررسی آثار مرتبط با فلسطین و غزه در صربستان، مصر و قطر فردا، ۲۱ اردیبهشت در نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود.  در این نشست که ساعت ۱۰:۳۰ فردا، ۲۱ اردیبهشت در نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود، ضمن بررسی آثار، از سه کتاب رونمایی می‌شود.

برگزاری نشست مجازی بررسی آثار مرتبط با فلسطین و غزه

الشظایا فی حب غزه که مجموعه اشعار شاعران مصری به زبان عربی است از جمله آثاری به شمار می‌رود که رونمایی خواهد شد. 

همچنین از دو کتاب هولوکاست در غزه اثر یوسف القدره و فاتنه الغره به زبان صربی و عذابات غزه به قلم احمد  عبدالملک به زبان عربی رونمایی می‌شود. 

این مراسم در محل غرفه مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی واقع در  نیم طبقه شبستان مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۷تا۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام‌خمینی (ره) در حال برگزاری است. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا می‌کند.

انتهای پیام/ 161

source