Wp Header Logo 1624.png

اخبار هالیوود

حضور پررنگ هالیوود در خاورمیانه/دیزنی به ابوظبی می‌آید و کمپانی جیمز کامرون به عربستان می‌رود/ ترامپ هالیوود را به دوران اوج بازمی‌گرداند

ترامپ می‌خواهد هالیوود را به دوران اوج بازگرداند، اما فعالان اصلی این صنعت، از او متنفرند، بااینحال قشر پشت صحنه از طرح رئیس جمهور آمریکا استقبال کرده است.

خبرگزاری میزان

کمپانی دیزنی بدون هیچ هزینه‌ای، منتفع ساخت یک شهربازی در ابوظبی می‌شود. کمپانی فیلمسازی عربستانی برای جذب صنعت سرگرمی به کشور خود، با کمپانی سازنده «آواتار» شریک می‌شود. ترامپ ساخت فیلم آمریکایی در خارج از آمریکا را می‌خواهد گران کند. اسکارلن جوهانسون و مایلز تلر جایگزین ان هاتاوی و جرمی استرانگ شدند.

حضور پررنگ هالیوود در خاورمیانه: دیزنی به ابوظبی می‌آید و کمپانی جیمز کامرون به عربستان می‌رود/ ترامپ هالیوود را به دوران اوج بازمی‌گرداند

ثروت اماراتی‌ها در جیب مالکان دیزنی

کمپانی دیزنی فراز و نشیب‌های فراوانی را در شش سال اخیر پشت سر گذاشته است. آن‌ها پس از پایان فاز سوم مجموعه فیلم‌های ابرقهرمانی «انتقام‌جویان»، با شکست‌های متعددی در گیشه و پلتفرم دیزین پلاس روبرو شده‌اند. اما اگر مردم و مخاطبان به تماشای جدیدترین بازسازی «سفید برفی» در سینما نرفتند، حداقل به شهربازی‌های دیزنی می‌روند.

بخش اعظمی از سوددهی کمپانی دیزنی، از محل شهربازی‌ها است و هنگامی که خبر افتتاح شهربازی دیگری در ابوظبی اعلام شد، ارزش سهام این کمپانی ۱۱ درصد بالا رفت. البته ارزش سهام دیزنی نسبت به چهار سال پیش، ۴۰ درصد افت داشته است. دیزنی بخش قابل توجهی از این ریزش ارزش را وامدار حمایت از گروه‌های رنگین کمانی است.

بودجه ساخت این شهربازی در ابوظبی، ۱۰ میلیارد دلار تخمین زده شده و کمپانی اماراتی میرال تمامی هزینه آن‌را متقبل خواهد شد. میرال پیشتر پروژه‌های عظیمی را در ابوظبی ساخته است اعم از شهربازی فراری، هتل وارنر برادرز و شهربازی سرپوشیده وارنر برادرز.

حضور پررنگ هالیوود در خاورمیانه: دیزنی به ابوظبی می‌آید و کمپانی جیمز کامرون به عربستان می‌رود/ ترامپ هالیوود را به دوران اوج بازمی‌گرداند

کمپانی فیلمسازی عربستانی، با سازنده «آواتار» وارد مشارکت می‌شود

کمپانی فیلمسازی عربستانی Film AlUla، طی قراردادی با کمپانی آمریکایی ام‌بی‌اس MBS Group، وارد مشارکت شده است و قرار است بطور اختصاصی از استودیوهای فیلمسازی این مجموعه استفاده کند.

کمپانی MBS در بیانیه‌ای گفت: «ما با Film AlUla وارد مشارکت شده‌ایم تا ساخت محصولات هنری را بدون هیچ وقفه بسازیم.»

این اولین باری است که کمپانی MBS به خاورمیانه و شمال آفریقا می‌آید. آن‌ها در پنجاه نقطه از جهان، استودیو دارند که شامل استودیوهایی در شهرهای لس آنجلس، رالی، منهتن، ردفورد، کافمن، ونکوور و آردمور (ایرلند) می‌شود.

کمپانی MBS در ساخت فیلم‌های «آواتار» نقش داشته است و مجموعه عربستانی امیدوار است که با مشارکت با یکی از پیشرفته‌ترین استودیوهای فیلمسازی، رد پای پررنگ‌تری در جهان پیدا کند. قرار است که استودیوهای مجهزی برای ساخت محصولات لازم به جلوه‌های ویژه در عربستان نیز ساخته شود.

عربستان امتیازهای ویژه‌ای را برای کشاندن پروژه‌های هنری، به خالقان این آثار می‌دهد و شرکای این قرارداد امیدوارند که پروژه‌های هالیوودی بیشتری به عربستان بیایند.

کمپانی عربستانی مالک زمینی به وسعت کشور بلژیک در شمال غربی عربستان بوده که شامل، یک مناظر دیدنی و دره‌های سنگی می‌شود. Film AlUla در این منطقه دو سالن ارکسترا بزرگ نیز ساخته است که می‌تواند در زمینه ساخت موسیقی مفید واقع شود.

حضور پررنگ هالیوود در خاورمیانه: دیزنی به ابوظبی می‌آید و کمپانی جیمز کامرون به عربستان می‌رود/ ترامپ هالیوود را به دوران اوج بازمی‌گرداند

ترامپ هالیوود را به لرزه انداخت

چند روز پیش ترامپ در راستای تعرفه‌های اقتصادی که دنیا را به لرزه انداخته است، هالیوود را نیز شوکه کرد. او قصد دارد تا برای بازگرداندن هالیوود به اوج، ۱۰۰ درصد تعرفه وارداتی را روی فیلم‌های آمریکایی که برای کاهش هزینه‌ها در دیگر کشور‌های ساخته می‌شوند، وضع کند.

قشر پشت صحنه و کم‌درآمدتر هالیوود، از این خبر استقبال کردند اما، تهیه‌کنندگان، مخالف این تعرفه هستند. ترامپ پس از واکنس تهیه‌کنندگان گفت: «من نمی‌خواهم به صنعت سرگرمی آسیبی برسانم. من می‌خواهم به صنعت کمک کنم. قرار است که با مدیران گفتگویی داشته باشیم. من می‌خواهم که آن‌ها راضی باشند، چون برای ما اشتغال‌زایی بسیار مهم است.

البته معلوم نیست که این تعرفه‌ها، گریبان سریال‌ها و محصولات غیرآمریکایی را خواهند گرفت یا خیر.

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از حرف‌های خود درباره هالیوود گفته بود: «هالیوود خیلی بیزنس خوبی ندارد. آن‌ها فقط یک نشان زیبا دارند (نشان هالیوود روی تپه‌های لس آنجلس)، خیلی کاری انجام نمی‌دهند.»

کوش دسای یکی از سخنگوهای کاخ سفید در بیانیه‌ای نیز اشاره داشت: «هنوز تصمیم قطعی برای تعرفه فیلم‌های خارجی گرفته نشده است. رئیس جمهور  برای تامین امنیت ملی و اقتصادی کشور، گزینه‌های مختلفی را بررسی خواهد کرد تا هالیوود را به دوران اوج بازگردانیم.»

جان وویت سفیر ترامپ به هالیوود نیز چند روز پیش با رئیس جمهور ایالات متحده دیداری داشت تا راهکاری را برای کمک به صنعت فیلمسازی بیابند.»

بااینکه ساخت فیلم در کالیفرنیا به زعم تهیه‌کنندگان دیگر نمی‌صرفد و حتی بن افلک که به‌تازگی از جنیفر لوپز طلاق گرفته است، در مصاحبه‌ای اشاره داشت که از ایالت طلایی خواهد رفت، اما فرماندار این ایالت برای اینکه نشان دهد در ان روی سکه نسبت به رهبر محافظه‌کاران قرار دارد، در بیانیه‌ای گفت: «فرماندار نیوسام قهرمان صنعت سینما و تلویزیون در کالیفرنیا است. او می‌داند که این صنعت یکی از ارکان اقتصاد در این ایالت بوده و هزاران شغل ایجاد کرده است. او قصد دارد تا امتیازات مالیاتی تولید محصولات سرگرمی در این ایالت را دو برابر کند.»

همچنین از تام کروز به‌عنوان کسی که فیلم‌های متعددی را با مشارکت کشورهای خارجی ساخته است، پرسیده شد تا نظر خود را درباره تعرفه‌های ترامپ بگوید که او گفت: ترجیح می‌دهم درباره فیلم ماموریت نممکن صحبت کنیم.»

کروز به خوبی می‌داند که اگر انتقادی به دولت فعلی آمریکا کند، درصد قابل توجهی از مخاطبان فیلم بسیار پرهزینه خود را از دست خواهد داد.

بااینحال اتحادیه بازیگران از تصمیم دولت ترامپ برای بازگرداندن هالیوود به اوج استقبال کرد و اشاره داشت که آن‌ها خواهان سیاست‌هایی هستند که بتواند شغل‌های خوبی را برای قشر متوسط ایجاد کند. اتحادیه بازیگران شامل بیش از یکصد هزار نفر می‌شود.

حضور پررنگ هالیوود در خاورمیانه: دیزنی به ابوظبی می‌آید و کمپانی جیمز کامرون به عربستان می‌رود/ ترامپ هالیوود را به دوران اوج بازمی‌گرداند

اسکارلت جوهانسون و مایلز تلر جایگزین ان هاتاوی و جرمی استرانگ در «ببر کاغذی» می‌شوند

اسکارلت جوهانسون و مایلز قرار است تا در فیلم «ببر کاغذی» Paper Tiger، به کارگردانی جیمز گِری ایفای نقش کنند. پیشتر قرار بود که ان هاتاوی و جرمی استرانگ در این فیلم با ادام درایور همبازی شوند. اما به‌علت تداخل با دیگر پروژه‌هایشان از این فیلم کنار رفتند. البته ممکن است که این بازیگران هنگامی که پی برند از این فیلمنامه، محصول خوبی از آب درنخواهد آمد و بهانه تداخل برنامه را آوردند.

داستان «ببر کاغذی» درباره دو برادری است که در مسیر رسیدن به رویای آمریکایی، وارد دنیای فاسد شده و درگیر یک ماجرای خشونت‌بار می‌شوند. مافیای روس‌تبار مانند دیگر آثار مشابه در نقش منفی این فیلم ظاهر خواهند شد.

جوهانسون جدیدترین فیلم «دنیای ژوراسیک» را در صف اکران تابستان امسال دارد و این روزها به کن رفته است تا در کمپین تبلیغاتی فیلم  The Phoenician Scheme حضور پیدا کند.

انتهای پیام/

source