فراروـ به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روشهای پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ میکند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، میتواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزهتر هم باشد. اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون میخواهیم طرز تهیه یک مدل خورش مرغ آسان و فوری را به شما آموزش بدهیم که در مدت زمان کمی آماده میشود.
به گزارش فرارو؛ اگر فرصت کافی برای آشپزی ندارید و به دنبال درست کردن غذاهای فوری هستید، این غذا برای شما است، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه خورش مرغ و گوجه همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: 1 عدد
پیاز درشت: 1 عدد
سیر رنده شده: 2 عدد
گوجه فرنگی: 1 عدد
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکاو زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این خورش خوشمزه و فوری ابتدا پیاز را رنده کنید و همراه با کمی روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا پیاز نرم و طلایی شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید. حالا سینه مرغ را که کمی درشت خرد کردهاید، به ترکیب سیر و پیاز داغ اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدهید. در مرحله بعد رب انار را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. 1 لیوان آب جوش اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا مرغ بپزد. نیم ساعت بعد گوجه فرنگیها را که به صورت حلقهای کلفت برش زدهاید، روی مرغ بچینید و دوباره درب ماهی تابه را ببندید. 15 دقیقه بعد خورش مرغ و گوجه فرنگی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای تهیه این غذا میتوانید به جای سینه مرغ از فیله مرغ هم استفاده کنید.
ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانههای انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیرهای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه خورش مرغ و گوجه سعی کنید رب انار را از فروشگاههای معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست میکنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبود، با سرکه آن را رقیق کنید.
ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیازها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایمتری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و میشود آن را خام خورد و یا در سالادها و دیپها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذاهای مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش میتوان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوهبر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچها هم انتخاب مناسبی است. پیازهای قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمیدهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمیگیرند.
source