Wp Header Logo 2064.png
جبلی: آخرین سناریویی که به آن فکر می‌کردیم حمله به پخش زنده بود

رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه آخرین سناریویی که به آن فکر می‌کردیم حمله به پخش زنده بود، گفت: در کمال بی‌آبرویی، گوینده‌ای که در حال اجرای برنامه در پخش زنده بود هدف قرار گرفت و این در هیچ‌کدام از سناریو‌های ما نمی‌گنجید.  

خبرگزاری میزان

پیمان جبلی روز یکشنبه ۱ول تیرماه ۱۴۰۴ در حاشیه بازدید خبرنگارن از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما که در جریان حملات رژیم صهیونیستی در آتش سوخته بود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آنچه قبل از این اتفاق اعم از پخش و پوشش زنده و ارتباط با خبرنگاران را همچنان داریم. 

وی افزود: در برخی موارد ممکن است به لحاظ امکانات بصری و گرافیک تغییرات جزئی داشته باشیم، اما بلافاصله بعد از اعلام خبر، به مدت چهار ساعت همکاران ما در حال پوشش خبر بودند. 

جبلی اعلام کرد: برای نخستین‌بار عنوان می‌کنم که ما سناریو‌های مختلفی که از ابتدای شروع جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان داشتیم و می‌دانستیم حتما به صدا و سیما حمله خواهند کرد، حتی گمانه‌زنی‌هایی نیز از نقاط هدف رژیم صهیونیستی داشتیم، که هیچ کدام از این سناریو‌ها محقق نشد.

وی ادامه داد: آخرین سناریویی که به آن فکر می‌کردیم، پخش زنده بود که در کمال بی‌آبرویی، گوینده‌ای که در حال اجرای برنامه در پخش زنده بود هدف قرار گرفت و این در هیچ کدام از سناریو‌های ما نمی‌گنجید. 

جبلی تشریح کرد: اگر چه استدیوی جایگزین را از قبل تجهیز کرده بودیم، اما فکر نمی‌کردیم به خاطر حمله به استدیو هنگام پخش زنده مجبور شویم استدیو را عوض کنیم. 

رئیس صدا و سیما با تاکید بر اینکه این جنایت هم برگ تاریک و سیاه دیگری از رژیم صهیونیستی است، تصریح کرد: اسرائیل جز بی‌آبرویی برایش در جهان چیز دیگری نداشت.

انتهای پیام/

source