Wp Header Logo 451.png

معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از شروع بکار نخستین کارگاه کشوری توانمندسازی نیروی انسانی آموزش ابتدایی در مسیر اجرای برنامه تحولی رئیس‌جمهور خبر داد.

برگزاری کارگاه کشوری توانمندسازی نیروی انسانی آموزش ابتدایی
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در راستای اجرایی‌سازی برنامه تحولی رئیس‌جمهور برای ارتقاء کیفیت یادگیری در مدارس و در چارچوب سند تحول بنیادین، معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نخستین جلسه هماهنگی کارگاه کشوری «توانا» را با هدف برنامه‌ریزی و تبیین الزامات اجرای کارگاه‌های حضوری توانمندسازی نیروی انسانی برگزار کرد. در این نشست، راهکار‌های ارتقاء کیفیت فرآیند یاددهی-یادگیری، اصلاح روش‌های تدریس و ایجاد محیط‌های یادگیری پویا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گامی عملیاتی برای تحقق اهداف تحولی نظام تعلیم و تربیت، جلسه هماهنگی اولین کارگاه حضوری کشوری “توانا” را برگزار کرد. این برنامه در راستای اجرای برنامه‌های تحولی دولت مردمی و با هدف ارتقاء توانمندی معلمان و بهبود فرآیند یادگیری در مدارس ابتدایی طراحی شده است.

در این نشست که با ریاست معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و کارشناسان، مدیران کل و همکاران حوزه ستادی معاونت آموزش ابتدایی برگزار شد، الزامات اجرایی، ساختار محتوایی، روش تدریس و نحوه مشارکت مدرسان مجرب در کارگاه‌های حضوری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تمرکز اصلی این کارگاه‌ها، ارتقاء کیفیت فرآیند یاددهی-یادگیری، اصلاح روش‌های آموزش، و ایجاد محیط‌های یادگیری پویا و فعال، متناسب با نیاز‌های روز دانش‌آموزان است. همچنین در این جلسه بر ضرورت به‌روزرسانی شیوه‌های تدریس، استفاده از رویکرد‌های نوین آموزشی، و هماهنگی میان بخش‌های مختلف ستادی و اجرایی تأکید شد.

حکیم زاده نقش کلیدی مدرسه به عنوان کانون اصلی تحول آموزشی را مورد تأکید قرار داد و راهکار‌هایی برای نهادینه‌سازی تغییرات مثبت در محیط‌های یادگیری، در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه کرد.

برنامه توانمندسازی کشوری نیروی انسانی با عنوان «توانا»، شامل مجموعه‌ای از کارگاه‌های حضوری با مشارکت فعال مدرسان مجرب، اساتید حوزه تعلیم و تربیت و صاحب‌نظران آموزشی خواهد بود که طی آن تلاش می‌شود بستر مناسبی برای انتقال تجربیات، ارتقاء مهارت‌های حرفه‌ای معلمان، و تحول در شیوه‌های یاددهی فراهم گردد.

معاون آموزش ابتدایی ضمن تأکید بر اهمیت و گستردگی این برنامه ملی، از تمامی بخش‌های ستادی و استانی درخواست کرد تا در راستای تحقق این اهداف، مشارکتی فعال، هدفمند و منسجم داشته باشند.

source