Wp Header Logo 1537.png








پمپئو: پوتین تهدید ترامپ را جدی بگیرد


این مقام جنگ طلب آمریکایی مدعی شد: فکر می‌کنم پوتین باید آنچه را در ایران اتفاق افتاد، جدی بگیرد. آن یک پاسخ قوی آمریکا در تلاش برای بازدارندگی رقبای خود بود.







مایک پمپئو وزیر امور خارجه دولت اول دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا با حمایت از تهدید روسیه مدعی شد: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه باید این تهدید را جدی بگیرد.

به گزارش ایرنا؛ این مقام جنگ طلب آمریکایی مدعی شد: فکر می‌کنم پوتین باید آنچه را در ایران اتفاق افتاد، جدی بگیرد. آن یک پاسخ قوی آمریکا در تلاش برای بازدارندگی رقبای خود بود.

پمپئو ادعا کرد: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از روز اول ریاست جمهوری خود سعی کرده است، صلح برقرار کند.

وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت: اگر قرار باشد فقط کودکان و مردم اوکراین در این کشته بشوند، رئیس جمهوری روسیه علاقه‌ای به پایان جنگ نخواهد داشت.

 












source