Wp Header Logo 320.png

چهارمین دوره جشنواره منطقه‌ای «طعم امید» با هدف نمایش توانمندی‌های افراد دارای معلولیت در حوزه گردشگری و آشپزی سنتی، به میزبانی شهر تبریز و با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

اعلام اسامی برگزیدگان جشنواره طعم امید ۱۴۰۴ منطقه شمال‌غرب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، چهارمین جشنواره و مسابقه منطقه‌ای «طعم امید» با مشارکت فعال استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و قزوین، بستر مناسبی برای ارتقای گردشگری دسترس‌پذیر و احیای غذاهای سنتی محلی فراهم آورد.

این رویداد با محوریت توانمندسازی گردشگری افراد دارای معلولیت و تمرکز بر طبخ غذاهای سنتی شمال‌غرب کشور، از ابتدای مرداد ماه ۱۴۰۴ در تبریز آغاز شد و امروز شنبه ۱۱ مرداد ماه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

چهارمین جشنواره و مسابقه منطقه‌ای «طعم امید» با حضور فعال نمایندگانی از استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل، زنجان و قزوین برگزار شد و فرصتی فراهم کرد تا مفاهیم گردشگری فراگیر و آشپزی سنتی بومی در بستر رقابت و تعامل فرهنگی تقویت شوند. این جشنواره به نمایش تنوع غذایی مناطق شمال‌غرب پرداخت و به تقویت زیرساخت‌های گردشگری قابل دسترس برای همه اقشار جامعه کمک کرد.

در این دوره، شرکت‌کنندگانی از گروه‌های دارای معلولیت جسمی– حرکتی ، نابینایی و سندروم داون با حمایت اداره‌کل‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پنج استان شمال‌غرب کشور در قالب تیم‌های منطقه‌ای به رقابت پرداختند.

در پایان رقابت‌ها و از سوی هیئت داوران، بهجت منجمی از تبریز در بخش شرکت‌کنندگان دارای معلولیت جسمی–حرکتی، پریا کاظمی از تبریز در بخش سندروم داون و شیوا محمدپور از اردبیل در بخش نابینایان به‌عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

هدف اصلی این جشنواره، تقویت گردشگری فراگیر، نمایش ظرفیت‌های آشپزی افراد دارای معلولیت و ارتقای مشارکت اجتماعی آنان در فعالیت‌های فرهنگی و اقتصادی عنوان شده است.

اختتامیه این رویداد امروز در محل هتل تورال تبریز برگزار شد.

source