به گزارش فرتاک نیوز،

در اینجا دستور تهیه شامی پیازچه را بصورت کامل و مرحله به مرحله برای شما دوستان آماده کرده ایم.

مواد لازم

نخود (خیسانده شده) ۲۰۰ گ

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) ب.م.ل

تخم‌مرغ (همزده‌شده) ۱ عدد

زردچوبه (پودرشده) ۱ ق.چ

پودر سوخاری ۳ ق.س

سیر (کوبیده‌شده) ۲ حبه

پیاز (رنده و آب گرفته‌شده) ۱ عدد

پیازچه (پاک و خردشده) ۵ ساقه

روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) ب.م.ل

گوجه‌فرنگی (حلقه‌ای خردشده) ب.ت.ل

روش تهیه

نخود خیس و آبکش‌شده را در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۴ ساعت بپزد. در اواخر پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید.

نخود پخته‌شده را در ظرفی ریخته و با گوشت‌کوب دستی بکوبید تا کاملاً لِه شود. تخم‌مرغ، زردچوبه، پودر سوخاری، سیر، پیاز و پیازچه را همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه و مخلوط کنید.

از مخلوط، گلوله‌های کوچکی جدا کرده و به‌صورت گرد فرم دهید، سپس آن‌ها را در تابه‌ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی  و مغزپخت شوند.

شامی‌ها را به‌وسیله کفگیر سوراخ‌دار از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی ‌آن‌ها گرفته شود. شامی پیازچه را در ظرف مورد نظر بچینید و ‌همراه حلقه‌های گوجه‌فرنگی و  نان سرو کنید.

 

source